onsdag 2 januari 2013

Sista utmaningen, nr 4; ring ut det gamla och ring in det nya!

Sista utmaningen och jag hann med alla med tid tillgodo!!! Denna utmaningen blir med en bild på sonen, han är inte lika glad för att vara med på bild så jag har inte lika många bilder på honom (tyvärr). Sen tycker jag att det är svårare att få till rätt stämning på en "killLO" jämfört med en "tjejLO". Här känns det ändå som om jag har fått till en killig LO med blommor(!) som faktiskt funkar. Sen är jag ju ingen "blomscrappare" och inte heller så mycket för dekorationer...

Från skissen har jag plockat cirkeln och att dekorationerna ligger i linje med fotot. Från fotot inspirerades jag av de lite kalla, dystra färgerna med rostbrunt och blått.

Jag har gjort en cirkel i guldig ståltråd som jag har lagt "runt" fotot, lite washitejp och blommor, utstansade bronsfärgade kugghjul och enkla bokstavsstickers. För att fotot skulle sitta bra i det övre högra hörnet satte jag lite smal washitejp där också! Snabbt, enkelt men effektfullt!
3 kommentarer:

  1. Jätteläcker! Färgkombon är kanonsnygg. Synd att sonen inte vill vara med på bild för han gör sig riktigt bra:) Tack för ditt bidrag till vår julutmaning!/Jeanette

    SvaraRadera
  2. Åh, den här gillar jag!! Kanonsnyggt med det pappret ihop med fotot och sparsamt med dekos. Tack för att du hänger på!!

    SvaraRadera
  3. Åh så fin och med fina detaljer och blommor. Me like. Tack för ditt bidrag till VS.

    SvaraRadera