lördag 29 juni 2013

Veckans skiss, vecka 26

Äntligen är jag igång igen! Har fått till en LO till Veckans skiss! Jag fastnade för stjärnorna på skissen och gjorde en LO med min lilla stjärna! Denna LO är gjord med ett av October Afternoons "Brädpapper", de är fantastiska och väldigt enkla att jobba med! Jag har kladdat med gesso, mistat, stämplat hjärtan och nät och sen har jag även mistat den stora silverstjärnan i bakgrunden. Jag använt en journalingsida och en journalingruta och så ett gem och lite bokstäver!
 


 
Så skönt att komma igång lite igen, nu hoppas jag på att kunna hänga på Veckan skiss och hoppas att de inte tar något långt sommaruppehåll!

5 kommentarer:

 1. Jättesnygg! Gillar också brädpappren:-). Nix. Inget sommaruppehåll. Det blir 4 inspirerande sommarutmaningar. Håll utkik! Tack för ditt bidrag.

  SvaraRadera
 2. Snyggt med det stämplade i gesson! Japp, som Tanja skrev 4 sommarutmaningar med start i mitten av juli! Tack för ditt fina bidrag!

  SvaraRadera
 3. Gillar dina stjärnor, Superfint. Kul att du är sugen på mer och det kommer ju mer, snart...

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev! Jag har inte scrappat på ett tag, undrar varför??? Kanske en träff någon kväll?

  grannen

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAA! Klart vi ska träffas! Jag har lite nya bilder (och massor gamla) som behöver scrappas! Vi får hitta en dag/kväll som funkar!

   Radera