måndag 14 maj 2012

Vecka 19

Här kommer mitt bidrag till veckans skiss denna veckan. Hittade det perfekta pappret till min lilla ballerina som nyss har haft dansavslutning. Hon älskar att visa upp sig samtidigt kan hon komma springandes och sätta sig i mitt knä medan alla andra dansar vidare. Men denna gång var bättre jämfört med förra, då skulle de "åka skidor" alla barn hoppade och stakade sig fram, Mella satte sig på golvet och sa "jag tar min pulka istället!"


Det var himla pilligt med alla minibokstäver, men det blev bra och fick precis plats där jag hade tänkt mig. Bilden hade jag både i sepia och svartvitt men till pappret passade sepiatonen bättre. Får göra en layout till med den svartvita bilden så kan dottern få denna i sitt album och vi kan behålla den andra i vårt album.


På söndag är det träff hos grannen och då hoppas jag på ett gäng glada tjejer som vill testa gesso och mist och är sugna på att göra tags!

2 kommentarer:

  1. Gillar din tolkning skarpt! Supersöt liten ballerina :D, underbart fint med alla blommor! Tack för ditt bidrag till VS! /J*

    SvaraRadera
  2. oj, va du kämpat på med bokstäverna men snyggt blev det;-) SKirt och ljuvligt! Tack för ditt bidrag till VS:-)

    SvaraRadera